Plesni u mojoj kući!? – NE, HVALA!

Da li ste ikada doživeli plesni i druge vidljive crne marke u uglu sobe?

Mnogi ljudi to prepoznaju i traže odmah rešenje problema.

Plesni nema neposrednog štetnog uticaja na vaše zdravlje. Međutim, ako ostajete u prostoriji sa plesni dugo vremena, vaše zdravlje će biti pogođeno. Ovo se naročito odnosi na ljude sa astmom, polenozom i drugim alergijama. Reakcije na plesni variraju, ali su simptomi tipično: glavobolja, teškoća u koncentraciji, iritirane oči, umor, vrtoglavica, zamašeni nos, hripavost i iritirana koža.

Efikasna kontrola plesni

Kontrola plesni se može izvršiti u različitim fazama. Prvo, morate identifikovati gde i kako se slučaj desio.

Često se plesni javljaju u podrumima unutar starijih kuća, ali se mogu pojaviti i u drugim prostorijama. Da bi se zaštitili od plesni, potrebno je da očistite zidove, a bilo koje plesni koji su ostale potrebno je ukloniti. Kada su zidovi očišćeni, možete nastaviti u budućim provjeravanjima svojih prostorija tako što ćete ih ponovo izolirati, što će trajno kontrolisati plesni.

SkamoWall je razvio Skamol A/S i komponovao savršen sistem izolacije zidova, osiguravajući trajno uklanjanje plesni. Nemačka je koristila sistem već više od 20 godina, a nakon montaže sistema SkamoWall nije zabilježen nikakav problem sa plesnima.

Prevencija plesni ne sme biti produžena sa proizvodima koji nisu pogodni za upotrebu. SkamoWall je dugoročno i dugotrajno rešenje, koje obezbeđuje trajnu kontrolu plesni.